078-6140500

Catering

Feesten en partijen

Ook in deze tijden kunnen we uw feest voor u verzorgen, wanneer de corona maatregelen dit toestaan. We zullen dit organiseren rekening houdend met de geldende richtlijnen van het RIVM. Wij zijn gaarne bereid om mee te denken om uw feest of partij te laten slagen. Reeds velen hebben hun huwelijksdiner of etentje in verband met een bijzondere gelegenheid bij ons gevierd. We hebben regelmatig groepen op het terras en in het restaurant om een partijtje te vieren, zowel voor de lunch als voor het diner. Ook worden regelmatig bedrijfsuitjes bij ons gehouden. Wanneer nodig kunnen wij u ook behulpzaam zijn om een programma samen te stellen voor uw bedrijfsuitje met aansluitend een diner bij ons.

In onderling overleg kunnen menu’s, buffetten, etc worden samengesteld. Bij voldoende gasten kunt u het hele restaurant voor u zelf hebben, ook op dagen waarop het restaurant normaal gesloten is.

Feesten en partijenVoor zover mogelijk kunnen we rekening houden met uw speciale wensen, mits deze in overeenstemming zijn met het concept van ons restaurant.

Wanneer gewenst kunnen wij ook op locatie uw catering verzorgen. Ons team heeft ervaring met dit soort evenementen. Zo heeft het team van Knollen en Citroenen de catering van de Brocante Fair aan de Binnenmaas verzorgd. Het Knollen en Citroenen team ingezet geweest bij een barbecue op locatie ter gelegenheid van een huwelijksfeest met vele buitenlandse gasten.

Ons team heeft de catering verzorgd tijdens twee triatlons, die op het terrein van het recreatiegebied Binnenmaas zijn gehouden en is een barbecue verzorgd voor 60 deelnemers aan de triathlon.

We verzorgen ook cateringen op locatie. Zo is er een stampottenbuffet verzorgd voor 80 huwelijksgasten in het centrum van Dordrecht. Ook hebben wij een feestavond verzorgd in de Hoeksche Waard voor een groep van 50 personen. Hier serveerden wij een walking dinner en werd de hele avond (decoratie, eten en drinken) door ons verzorgd.

High Tea en

High Wine

Wij kunnen geheel naar uw wens een High Tea of een High Wine verzorgen. Het High Tea en High Wine arrangement kan naar uw wensen worden ingevuld in overleg met ons.

 

 

Interesse of meer informatie?

078-6140500