078-6140500

Catering

Feesten en partijen

Oma houdt van gezelligheid en wij zijn gaarne bereid om mee te denken om uw feest of partij te laten slagen. Reeds velen hebben hun huwelijksdiner of hun etentje in verband met een bijzondere gelegenheid bij ons gevierd. Ook worden er regelmatig bedrijfsuitjes bij ons gehouden. Wanneer nodig kunnen wij u ook behulpzaam zijn om een programma samen te stellen voor uw bedrijfsuitje met aansluitend een diner bij ons.

In onderling overleg kunnen menu’s, buffetten, etc worden samengesteld. Bij voldoende gasten kunt u het hele restaurant voor u zelf hebben, ook op dagen waarop het restaurant normaal gesloten is.

Feesten en partijenVoor zover mogelijk kunnen we rekening houden met uw speciale wensen, mits deze in overeenstemming zijn met het concept van ons restaurant.

Wanneer gewenst kunnen wij ook op locatie uw catering verzorgen. Ons team heeft ervaring met dit soort evenementen. Zo heeft Knollen en Citroenen de catering van de Brocante Fair aan de Binnenmaas verzorgd. Het Knollen en Citroenen team ingezet geweest bij een barbeque ter gelegenheid van een huwelijksfeest met vele buitenlandse gasten.

In september 2016 en 2017 heeft ons team de catering verzorgd tijdens de triathlon, die op het terrein van het recreatiegebied Binnenmaas is gehouden. In 2016 is er een barbeque verzorgd voor 60 deelnemers aan de triathlon.

Eind 2017 is er een buffet verzorgd voor 80 huwelijksgasten in het centrum van Dordrecht.

High Tea en

High Wine

Wij kunnen geheel naar uw wens een High Tea of een High Wine verzorgen. Het High Tea en High Wine arrangement kan naar uw wensen worden ingevuld in overleg met ons.

 

 

Interesse of meer informatie?

078-6140500