078-6140500

Menukaart

Vegetarisch = vegetarisch of ook vegetarisch verkrijgbaar

 

Voorgerechten

Klassieker
Carpaccio van het Veluwse rund
geserveerd met oude kaas, pijnboompitten en truffel olie
Tien euro en 99 eurocenten

Zo rood als een tomaat
Een hamburger van ossenworst, Hollandse botersla en augurken
geserveerd met huisgemaakte tomatenketchup
Tien euro en 99 eurocenten

Uit de Rookoven
Terrine van huisgerookte zalm met een piccalilly dressing
geserveerd met een frisse salade
Tien euro en 99 eurocenten

Zie ze vliegen
In ganzenvet gekonfijte kalkoen filet met rode kool salade
geserveerd met een siroop van sinaasappel
Tien euro en 99 eurocenten

Chef’s saladeVegetarisch
Een door de chef bedachte salade
Tien euro en 99 eurocenten

Hapske van de lepel
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze voorgerechten
Elf euro en 99 eurocenten  

 

Soep gerechten

Volgens authentiek receptVegetarisch
Uiensoep met kaaschips van Old Amsterdam
Zeven euro en 99 eurocenten  

Voor de liefhebberVegetarisch
Zuurkoolsoep met uitgebakken spekjes
Zeven euro en 99 eurocenten  

Soep vol verrassingenVegetarisch
Soep die de Chef verzint
Zeven euro en 99 eurocenten  

SoeptrioVegetarisch
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze soepen
Acht euro en 99 eurocenten  

Vegetarisch gerecht

Apart gezondVegetarisch
Truffelpannenkoek gevuld met aardappelpuree, andijvie en champignons
geserveerd met rode wijn saus
Twintig euro en 99 eurocenten  

 

Vleesch gerechten

Oer Hollands
Hollandse biefstuk met een stamppotje van kastanjechampignons
geserveerd met Hollandse jus
Twintig euro en 99 Eurocenten 

Opa’s hapje
Varkenshaas gevuld met roomkaas met knolselderijpuree
geserveerd met rode port saus
Twintig euro en 99 eurocenten 

Koek Koek
Mechelse koekkoek gegratineerd met abdijkaas
geserveerd met een stoofpeer en pleegzustersbloedwijnsaus
Twintig euro 99 eurocenten 

Goude ouwe
Draadjesvlees volgens authentiek recept
geserveerd met hutspot en rode wijn saus
Twintig euro 99 eurocenten 

Palet “Arij Scheffer”
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze vleesch gerechten
Tweeëntwintig euro en 49 eurocenten  

Visch gerechten

Vissersman Potje
Victoriabaarsfilet afgelakt met huisgemaakte keukenstroop
geserveerd met krieltjespuree en witte port saus
Twintig euro en 99 eurocenten  

Knollen en Citroenen
Zalmfilet met een korstje van sesamzaadjes met peterselie puree
geserveerd met witte wijn saus
Twintig euro en 99 eurocenten  

Boter bij de vis
Gebakken botervis geserveerd met champagnekappertjessaus
Twintig euro en 99 eurocenten

Palet “Cornelis de Wit”
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze visch gerechten
Tweeëntwintig euro en 49 eurocenten  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, appelcompote- en aardappelgarnituur

 

Toe spijzen

Oma’s keuze
Huisgemaakte appeltaart met kaneelijs
geserveerd met vanillesaus en slagroom
Acht Euro en 99 Eurocenten 

Ouderwets lekker
Vanilleijs met advocaat
geserveerd met slagroom
Acht Euro en 99 Eurocenten

Voor de koudedagen
Bitterkoekjes parfait met saus van witte chocolade
geserveerd met een glaasje amandellikeur en slagroom
Acht Euro en 99 Eurocenten

Snoepkonten koffie
Koffie/thee met twee kleine likeurtjes,
slagroom en “iets te snoepen”
Acht euro en 99 eurocenten

K&C koffie
Koffie/thee met drie kleine likeurtjes
Zeven euro en 99 eurocenten

Oma’s lekkernijen!!!!
Al jaren lang niet meer van onze kaart af geweest, wegens groot succes. Een Grand (Ma’s) dessert! Met diverse lekkernijen en likeurtjes uit Grootmoeders tijd!
Volgens onafhankelijke horecagids IENS: “ HET LEKKERSTE NAGERECHT OOIT! ”
Tien euro en 99 eurocenten

 

*****************************************************************************************************************************************************

Wanneer u niet uit onze a la carte gerechten kunt of wilt kiezen hebben we een aantal menu mogelijkheden voor u samengesteld. Wanneer u besluit om een menu te nemen, geeft Oma daar een spoom bij, die natuurlijk niet meetelt bij het aantal gangen en ook niet berekend wordt.

********

Oma is een beetje in de war

Oma is al op gevorderde leeftijd en vergeet soms wat ze vanmorgen heeft ingekocht. Vraag het de bediening wat ze vers heeft ingekocht en dan kunt u uw keuze maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het eten, want Oma mag vergeetachtig zijn, maar zij is een ware keukenprinses en zal u verrassen. Wel graag even aangeven of u vlees, vis of een combinatie wenst.

3-gangen: drieëndertig euro 50 eurocenten
4-gangen: achtendertig euro
5-gangen: drieënveertig euro’s en 50 eurocenten  

Het vijf gangen menu kan, gezien de lengte van het menu, op woensdag tot en met zaterdag tot 21:30 en zondag tot 20:30 worden besteld.

********

Voor mensen die niet kunnen kiezen

Door dit menu te bestellen krijgt u een proeverij van onze kaart. Oma zorgt ervoor dat u de maaltijd kunt opkrijgen en zal de gerechten in het klein maken. U kunt er ook voor kiezen om de onderdelen van het menu apart te bestellen.

Voorgerecht: Hapske van de lepel (los: elf euro en 99 eurocentenof soeptrio (los: acht euro en 99 eurocenten)

Hoofdgerecht: Palet vis of vlees (los: tweeëntwintig euro en 99 eurocenten)

Toespijs: Grand dessert (los: tien euro en 99 eurocenten)

Menu prijs 3-gangen: tweeënveertig euro en 99 eurocenten.
menu prijs 4-gangen: vijfenveertig euro en 99 eurocenten.

********

Kindermenu

Voorgerecht

Tomatensoep of Fruitcocktail
Vier euro en 99 eurocenten

Hoofdgerecht

Frites met Kipnuggets, Frikandel of Kroket
met appelmoes en mayonaise
Zeven euro en 99 eurocenten

Nagerecht

Verrassings Kinderijsje
Vier euro en 99 eurocenten

Totale menuprijs: Vijftien euro en 49 eurocenten

********

Knollen en Citroenen menu

Een maandelijks wisselend menu dat geïnspireerd is op het seizoen (bijvoorbeeld: Asperges, wild enz.)
Bent u ook zo nieuwsgierig wat  de pot deze maand bij de chef  schaft? Vraag het aan één van leden van de bediening.

3-gangen: Negenentwintig Euro en 99 Eurocenten
4-gangen: Tweeëndertig Euro en 99 Eurocenten

********

Wat de pot schaft menu

Wij zijn vanmorgen vroeg op pad gegaan om de mooiste producten in te kopen voor de gerechten die op de kaart staan en  toen kwamen we ook andere mooie producten tegen die we niet konden laten liggen. Laat u zich ook verrassen met producten van het moment, net als wij.  U kunt uiteraard u voorkeur van visch of vleesch doorgeven.

3-gangen: Zesentwintig euro en 99 eurocenten

4-gangen: Dertig euro en 99 eurocenten

********

U vraagt en wij koken

Wanneer u nu eens graag een speciaal menu wilt eten, kunt u dit aan Oma bij de reservering doorgeven. Zij zal dan de ingrediënten inkopen en het gewenste menu voor u koken, mits dit in lijn is met onze formule. Op basis van de door u gewenste gerechten zal er met u bij reservering een menuprijs worden afgesproken.