078-6140500

Menukaart

Vegetarisch = vegetarisch of ook vegetarisch verkrijgbaar

 

Voorgerechten

De Belgische koe
Rundercarpaccio van de Belgische witblauwe koe
geserveerd met oude kaas, pijnboompitten en groene kruiden olie
Tien euro 99 eurocenten  

Zoet en Zout
Licht gepekeld speenvarken op een spitskoolsalade met rozijnen
geserveerd  met een granaatappeldressing
Tien euro en 99 eurocenten  

Tulpen uit Amsterdam
Rolletjes van huisgerookte zalm gevuld met heksenkaas
geserveerd onder een tulp van filodeeg met  daarbij citroenmayonaise
Tien euro en 99 eurocenten  

Zaanse SchansVegetarisch
Huisgemaakte kaaskroketten met Zaanse mosterdmayonaise
op een bedje van veldsla
Tien euro en 99 eurocenten  

Hapske van de lepel
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze voorgerechten
Elf euro en 98 eurocenten  

 

 

Soep gerechten

Volgens authentiek receptVegetarisch
Knolselderijsoep met brunoise van komkommer
en huisgerookte boerderij kip
Zeven euro en 99 eurocenten  

Voor de liefhebberVegetarisch
Doesburgse mosterdsoep met prei en gerookte zalm
Zeven euro en 99 eurocenten  

Soep vol verrassingenVegetarisch
Soep die de Chef verzint
Zeven euro en 99 eurocenten  

SoeptrioVegetarisch
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze soepen
Acht euro en 99 eurocenten  

 

Vegetarisch gerecht

Apart gezondVegetarisch
Huisgemaakte strudel gevuld met zoete aardappel, spitskool,
studentenhaver met een saus van Leffe Blond
Twintig euro en 99 eurocenten  

 

Vleesch gerechten

Oer Hollands
Hollandse biefstuk met een stamppot van rucola
geserveerd met een saus van pleegzusterbloedwijn
Twintig euro en 99 eurocenten  

Opa’s Hapje
Varkenshaas omwikkeld met spek met een stamppot van doperwten
geserveerd met een saus van 10 jaar oude port
Twintig euro en 99 eurocenten  

Dronken kalkoen
Kalkoenfilet gegratineerd met abdijkaas
geserveerd met een saus van witbier
Twintig euro en 99 eurocenten  

Palet “Arij Scheffer”
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze vleesch gerechten
Tweeëntwintig euro en 49 eurocenten  

Visch gerechten

Vissersman Potje
Scholfilet met Hollandse garnalen
geserveerd met een boter- dillesaus
Twintig euro en 99 eurocenten  

Knollen en Citroenen
Zalmfilet met een korstje van sesamzaadjes met krieltjes puree
geserveerd met witte wijn saus
Twintig euro en 99 eurocenten  

Palet “Cornelis de Wit”
Voor gasten die niet kunnen kiezen,
een proeverij van al onze visch gerechten
Tweeëntwintig euro en 49 eurocenten  

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met groenten, appelcompote- en aardappelgarnituur

 

Toe spijzen

Hemelse Modder
Chocoladetaart met bosvruchten ijs
en een saus van witte Belgisch praline geserveerd met slagroom
Acht euro en 99 eurocenten  

Oma’s dessert
Vanille ijs met advocaat
geserveerd met slagroom
Acht euro en 99 eurocenten  

Fris en Fruitig
Kiwi bavaroise met saus van passievruchten
geserveerd met slagroom
Acht euro en 99 eurocenten  

Snoepkonten koffie

Koffie/thee met twee kleine likeurtjes,
slagroom en “iets te snoepen”
Acht euro en 99 eurocenten

K&C koffie

Koffie/thee met drie kleine likeurtjes
Zeven euro en 99 eurocenten

Oma’s lekkernijen!!!!
Al jaren lang niet meer van onze kaart af geweest, w
egens groot succes. Een Grand (Ma’s) dessert! Met diverse lekkernijen en likeurtjes uit Grootmoeders tijd!
Volgens onafhankelijke horecagids IENS: “ HET LEKKERSTE NAGERECHT OOIT! ”
Tien euro en 99 eurocenten

 

*****************************************************************************************************************************************************

Wanneer u niet uit onze a la carte gerechten kunt of wilt kiezen hebben we een aantal menu mogelijkheden voor u samengesteld. Wanneer u besluit om een menu te nemen, geeft Oma daar een spoom bij, die natuurlijk niet meetelt bij het aantal gangen en ook niet berekend wordt.

********

Oma is een beetje in de war

Oma is al op gevorderde leeftijd en vergeet soms wat ze vanmorgen heeft ingekocht. Vraag het de bediening wat ze vers heeft ingekocht en dan kunt u uw keuze maken. U hoeft zich geen zorgen te maken over het eten, want Oma mag vergeetachtig zijn, maar zij is een ware keukenprinses en zal u verrassen. Wel graag even aangeven of u vlees, vis of een combinatie wenst.

3-gangen: drieëndertig euro 50 eurocenten
4-gangen: achtendertig euro
5-gangen: drieënveertig euro’s en 50 eurocenten  

Het vijf gangen menu kan, gezien de lengte van het menu, op woensdag tot en met zaterdag tot 21:30 en zondag tot 20:30 worden besteld.

********

Voor mensen die niet kunnen kiezen

Door dit menu te bestellen krijgt u een proeverij van onze kaart. Oma zorgt ervoor dat u de maaltijd kunt opkrijgen en zal de gerechten in het klein maken. U kunt er ook voor kiezen om de onderdelen van het menu apart te bestellen.

Voorgerecht: Hapske van de lepel (los: elf euro en 99 eurocentenof soeptrio (los: acht euro en 99 eurocenten)

Hoofdgerecht: Palet vis of vlees (los: tweeëntwintig euro en 99 eurocenten)

Toespijs: Grand dessert (los: tien euro en 99 eurocenten)

Menu prijs 3-gangen: tweeënveertig euro en 99 eurocenten.
menu prijs 4-gangen: vijfenveertig euro en 99 eurocenten.

********

Kindermenu

Voorgerecht

Tomatensoep of Fruitcocktail
Vier euro en 99 eurocenten

Hoofdgerecht

Frites met Kipnuggets, Frikandel of Kroket
met appelmoes en mayonaise
Zeven euro en 99 eurocenten

Nagerecht

Verrassings Kinderijsje
Vier euro en 99 eurocenten

Totale menuprijs: Vijftien euro en 49 eurocenten

********

Knollen en Citroenen menu

Een maandelijks wisselend menu dat geïnspireerd is op het seizoen (bijvoorbeeld: Asperges, wild enz.)
Bent u ook zo nieuwsgierig wat  de pot deze maand bij de chef  schaft? Vraag het aan één van leden van de bediening.

3-gangen: Negenentwintig Euro en 99 Eurocenten
4-gangen: Tweeëndertig Euro en 99 Eurocenten

********

Wat de pot schaft menu

Wij zijn vanmorgen vroeg op pad gegaan om de mooiste producten in te kopen voor de gerechten die op de kaart staan en  toen kwamen we ook andere mooie producten tegen die we niet konden laten liggen. Laat u zich ook verrassen met producten van het moment, net als wij.  U kunt uiteraard u voorkeur van visch of vleesch doorgeven.

3-gangen: Zesentwintig euro en 99 eurocenten

4-gangen: Dertig euro en 99 eurocenten

********

U vraagt en wij koken

Wanneer u nu eens graag een speciaal menu wilt eten, kunt u dit aan Oma bij de reservering doorgeven. Zij zal dan de ingrediënten inkopen en het gewenste menu voor u koken, mits dit in lijn is met onze formule. Op basis van de door u gewenste gerechten zal er met u bij reservering een menuprijs worden afgesproken.