078-6140500

Dranken assortiment

Dranken assortiment

U kunt uw avondje uit beginnen met een lekker aperitiefje of een glaasje wijn. Misschien een Campari met jus d’orange of een lekker mix drankje? Voor de liefhebbers hebben wij ook een heerlijke Prosecco! Wij serveren Rotkäppchensekt uit Duitsland. Deze sekt wordt sinds 1856 in Freyburg gebotteld. De sekt kan in een 0,2 liter of 0,75 liter fles worden geserveerd.

Bij uw maaltijd bevelen wij u een mooie wijn aan. Bij het samenstellen van onze wijnkaart laten we ons niet beperken tot bekenden namen en chateaux. Wij proberen mooie wijnen te vinden die door wijnboeren met passie en gevoel worden geproduceerd. De wijnkaart wordt bewust beperkt gehouden om met regelmaat nieuwe juweeltjes te kunnen aanbieden en om rekening te kunnen houden met de smaak van onze gasten. Onze huiswijn is de Selva Volpina uit Umbrië uit Italië, die wij kunnen als een Chardonnay, een Merlot of een Rosato kunnen schenken.

Na afloop bevelen wij u een lekker likeurtje of een mooie port aan. Een kleine keuze aan likeurtjes is: Licor 43, kaneellikeur, amaretto, etc.

Wij schenken op tap Hertog Jan bier, een bier dat een mooie volle smaak heeft. Op fles kunnen wij u onder andere een Palm bier aanbieden. Ook schenken wij een speciaal bier dat wij regelmatig aan het seizoen aanpassen.

Onze niet alcoholische dranken omvatten onder andere: Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Ice Tea, Sprite, cassis.

Ons tafelwater is van Levico uit Italië(bruis en plat).

Op het terras serveren we zomerdrankjes, zoals rosé bier, witbier en radler (ook 0,0%).