078-6140500

Koffie, thee & dranken assortiment

Voor de liefhebbers..

Voor de theeliefhebbers hebben wij een mooi assortiment losse thee, die wij inkopen bij Monique Blom van “Het Theewinkeltje”. Wij passen het assortiment regelmatig aan. Verse muntthee hebben wij altijd voor u.

Voor de koffieliefhebbers serveren wij een heerlijk kopje koffie. Naast de gewone koffie hebben wij cappuccino, (dubble) espresso, koffie verkeerd. Natuurlijk zijn alle koffies ook als Decafé te verkrijgen.

Wanneer u de tijd heeft en wilt genieten van een speciale koffie, ziet u onderstaand een aantal suggesties. Deze koffies worden geserveerd met verse, opgeslagen lobbige room, die aan tafel over de hete koffie wordt gegoten – € 9,99

 

ABC Eilanden Tia Maria
Creamy Baileys
Droom Baileys, Amaretto en Tia Maria
Frans Grand Manier
Geheim Licor 43 Cuarenta Y tres
Iers Ierse whiskey
Italiaans Amaretto
Kasteel Drambui
Klooster DOM Benedictine
Na achten Crème de minth en Tia Maria
Napoleon Manderine Napoleon
Slaapmuts Chocolade- en Amandellikeur
VOC Kaneellikeur

Dranken assortiment

U kunt uw avondje uit beginnen met een lekker aperitiefje of een glaasje wijn. Misschien een Campari met jus d’orange of een lekker mix drankje? Voor de liefhebbers hebben wij ook een heerlijke Prosecco! Wij serveren Rotkäppchen sekt uit Duitsland. Deze sekt wordt sinds 1856 in Freyburg gebotteld. De sekt kan in een 0,2 liter of 0,75 liter fles worden besteld.

Bij uw maaltijd bevelen wij u een mooie wijn aan. Bij het samenstellen van onze wijnkaart laten we ons niet beperken tot bekende namen en chateaux. Wij proberen mooie wijnen te vinden die door wijnboeren met passie en gevoel worden geproduceerd. De wijnkaart wordt bewust beperkt gehouden om regelmaatig nieuwe juweeltjes te kunnen aanbieden en om rekening te kunnen houden met de smaak van onze gasten. Onze huiswijn is de Selva Volpina uit Umbrië (Italië), die wij kunnen als een Chardonnay, een Merlot of een Rosato schenken.

Na afloop bevelen wij u een lekker likeurtje of een mooie port aan. Een kleine keuze aan likeurtjes is: Licor 43, kaneellikeur of amaretto.

Wij schenken op tap Hertog Jan bier, een bier dat een mooie volle smaak heeft. Op fles kunnen wij u onder andere een Palm bier aanbieden. Ook schenken wij een speciaal bier dat wij regelmatig aan het seizoen aanpassen.

Onze niet alcoholische dranken omvatten onder andere: Coca Cola, Coca Cola light, Fanta, Ice Tea, Sprite, Cassis.

Ons tafelwater is van Levico uit Italië(bruis en plat).

Op het terras serveren we zomerdrankjes, zoals rosé bier, witbier en radler (ook 0,0%).